Festa e Balonave Belsh

Festa e Balonave

Mijëra nxënës në ‘Festën e Balonave’ në Belsh Për të katërtin vit në bashkinë e Belshit vijon tradita e ‘Festës së Balonave’, e cila synon që promovojë  bukuritë e zonës së Dumresë si dhe të kontribuojë për tërheqjen e sa më shumë turistëve në të ardhmen. Edhe këtë Pranverë në Malin e Gradishtës Bashkia e […]

Festivals Visit Belsh

Festivals

Festivals From Goggle Food Festival 3 February The Food Festival takes place in Seferan and its purpose is the promotion of local products and cuisine.  Belshi is the ideal place to spend a weekend as well as to enjoy the traditional dishes of the area where the village bird cooked with skill by the restaurants […]