Festa e Balonave Belsh

Festa e Balonave

Mijëra nxënës në ‘Festën e Balonave’ në Belsh Për të katërtin vit në bashkinë e Belshit vijon tradita e ‘Festës së Balonave’, e cila synon që promovojë  bukuritë e zonës së Dumresë si dhe të kontribuojë për tërheqjen e sa më shumë turistëve në të ardhmen. Edhe këtë Pranverë në Malin e Gradishtës Bashkia e […]